Reference

Reference

Gorenje

Gorenje Group

Kot prilagodljiv, lojalen in skrben dobavitelj sanitarno-higienskega materiala podjetje Makom že vrsto let dokazuje, da je zaupanja vreden poslovni partner, s katerim smo lahko vzpostavili zanesljivo in uspešno dolgoročno sodelovanje.

Zelene doline

Mlekarna Celeia

V Mlekarni Celeia so kakovost, varnost živil, skrb za okolje ter zdravo in varno delovno okolje vrednote z dolgoletno tradicijo. Pri izbiri naših poslovnih partnerjev so omenjene vrednote eden izmed odločilnih kriterijev. S podjetjem Makom z veseljem sodelujemo, saj njihov čistilni stroj švicarske kvalitete deluje brez problemov. Prav tako pa dajejo v Makomu velik poudarek skrbi za okolje z ekološkimi čistili.

Terme Topolšica

Terme Topolšica

Naravno zdravilišče Topolšica je moderen zdraviliški, wellness, rekreacijski in gostinski center z visokokakovostno ponudbo. Le-to pa dosegamo z visokimi standardi delovnih procesov, med katerimi so ključnega pomena urejenost, čistoča in higiena. Naš cilj je omogočiti našim gostom preživeti nepozabne trenutke v prijetnem okolju naših term. Zato sodelujemo z Makomom, saj se njihova kvaliteta odraža v hitrem in strokovnem delu, v odličnem svetovanju in v spoštovanju naših želja. Menimo, da je izbira podjetja Makom prava, saj z njihovo pomočjo boljše sledimo našim ciljem in željam gostov.

Hotel Kompas Bled

Hotel Kompas

Edinstvena lega Hotela Kompas gostom omogoča nepozabne razglede na Blejsko jezero in grad. Posebej očarljiva je hotelska terasa, kjer se lahko gosti brezskrbno prepustijo sončnim žarkom in zaplavajo v zastekljenem bazenu. V hotelu Kompas dajemo velik poudarek na čistoči in higieni prostorov, saj se zavedamo, da pomembno vplivajo na dobro počutje gostov. Zato je zelo pomembno, da imamo zaupanja vrednega partnerja, ki nam zna svetovati in pomagati pri iskanju pravih rešitev za vzdrževanje higiene v hotelu. Ta zaupanja vreden partner je podjetje Makom, s katerim z veseljem sodelujemo.

Golte

Hotel Golte

V novem hotelu Golte imajo gostje na voljo 54 prečudovitih sob z izjemnim razgledom na krajinski park. Hotel Golte ima dve jedilnici, bar Ledenica, kongresni dvorani, gorsko knjižnico, wellness center, fitnes studio in masažni salon. Za ohranjanje dobrega počutja naših strank pa sta ključni čistoča in higiena sob. Skupaj s strokovnjaki iz podjetja Makom smo izbrali kvalitetne, okolju prijazne izdelke, ki so dvignili raven čistoče sob na najvišjo. Za naše čistilno osebje so pripravili strokovna izobraževanja, Makomova spletna trgovina pa nam omogoča enostavno naročanje. Veliko nam pomeni, da dobimo vse na enem mestu, zato z veseljem sodelujemo s podjetjem Makom že vrsto let.

Teš

Termoelektrarna Šoštanj

Pri zagotavljanju zanesljive, varne, konkurenčne in okolju prijazne proizvodnje električne in toplotne energije je zelo pomembno imeti dobre poslovne partnerje. S pomočjo Makomovih svetovalcev smo v termoelektrarni Šoštanj vzpostavili trde temelje visoke kvalitete higiene, ki pomembno vplivajo na to, da tehnološki procesi v podjetju potekajo brez problemov. Podjetje Makom trgovina, d. o. o. se je izkazal za zanesljivega partnerja, ki nam je pomagal pri dvigu nivoja objektne higiene.

Podkrižnik

Podkrižnik

Naš ideal je poslovna odličnost, zato velik poudarek namenjamo tudi redu in čistoči ter varovanju okolja. Podjetje Makom z nami soustvarja ta ideal z dobavo čistil in čistilnih strojev vrhunske kvalitete, ki so hkrati okolju prijazni. Makomovi čistilni stroji znamke Wetrok so se izkazali za odlično naložbo, saj servis strojev, kljub rednemu vsakodnevnemu čiščenju, skorajda ni potreben. Spletna stran www.makom.si pa nam omogoča enostavno in pregledno spletno naročanje tudi v popoldanskem času.

Arex

Arex

Podjetje Arex je proizvajalec različnega orožja, komponent in vojaške opreme. Izdelki so plod lastnega razvoja; skoraj 90 % jih izvozimo. Ključ uspeha podjetja niso le lasten razvoj, delovanje v tržnih nišah in uspešna prodaja, pač pa tudi kontinuiran nadzor stroškov. Makom nam omogoča kontrolirano porabo čistil. Zaradi kvalitete čistil je poraba le-teh nižja, kar nam omogoča dolgoročne prihranke. Makomov čistilni stroj znamke Wetrok je enostaven za čiščenje in lahko vodljiv. Njihovi svetovalci nas konstantno izobražujejo in predstavljajo nove trende na področju čiščenja.

Talum

Talum

Podjetje Talum se uvršča med 15 največjih izvoznikov v Sloveniji. Med naše največje konkurenčne prednosti sodijo proizvodi najvišje kakovosti ter znanje. Zato tudi od naših partnerjev pričakujemo kvalitetne proizvode in deljenje znanja iz njihovega področja. Makom pa nam poleg omenjenega nudi tudi pravočasno dostavo, prilagodljivost našim željam ter prijazno osebje.

Cablex

Cablex-M

Podjetje Makom se je izkazalo za dobrega partnerja, saj dobimo vse na enem mestu. Čistila, papirna galanterija, čistilni stroji in drug sanitarni material enostavno naročimo in hitro dobimo. V Cablex M je z več kot 2000 zaposlenimi strošek čistil in čistilnih pripomočkov lahko precejšen. Makom nam omogoča, da s kvalitetnimi čistili in čistilnimi pripomočki zmanjšamo porabo in hitro dosežemo želen rezultat.

Vrtec Velenje

Vrtec Velenje

V veliko veselje nam je, da lahko sodelujemo s podjetjem Makom saj so za nas vedno na voljo s svojim znanjem, profesionalnim pristopom in kakovostnimi materiali.

Branibor

Branibor je gostinsko podjetje s petnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših podjetij, s sedmimi gostinskimi lokali ter eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici. S podjetjem Makom uspešno sodelujemo že nekaj let, saj dajejo v podjetju velik poudarek na dobrih odnosih s strankami ter odlični kvaliteti.

Kako vam lahko pomagamo?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka.
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.