Dogodek

MEDNARODNI INDUSTRIJSKI SEJEM

sreda, 23 marec 2022
Obiščite nas na Mednarodnem industrijskem sejmu, ki bo potekal od torka 5. aprila do petka 8. aprila na Celjskem sejmu med 9. in 17.30 uro. Na sejmu bomo predstavili trende na področju čiščenja v industriji. Prav tako pa bomo predstavili povsem nove čistilne stroje, ki bodo olajšali čiščenje v vaši industriji. Izkoristite priložnost in si oglejte vse stroje v živo. Ne zamudite.

mednarodni_industrijski_sejem_makom

Mednarodni industrijski sejem v Celju je s hitro rastjo razstavljavcev in obiskovalcev v zadnjih nekaj letih postal prepričljivo največji in najpomembnejši sejem s področij strojegradnje in orodjarstva, varjenja, materialov in komponent, rezanja in naprednih tehnologij v JV Evropi. Je prostor za prenos znanja, razprave in nova poslovna partnerstva.

Z veseljem vas bomo sprejeli v hali C1 in pred dvorano K.

MIS_nacrt

Naročite brezplačno vstopnico TUKAJ.

e-vstopnica

Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka...
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.