Dogodek

PESTRO DOGAJANJE NA INDUSTRIJSKEM SEJMU

sreda, 13 april 2022
V Celju je med 5. in 8. aprilom potekal Mednarodni industrijski sejem. Na sejmu smo predstavili trende na področju čiščenja v industriji ter povsem nove čistilne stroje, ki olajšajo čiščenje. 

Mednarodni_Industrijski_sejem_Makom

Predstavili smo velike čistilne stroje, ki so jih lahko obiskovalci preizkusili v živo. Med drugim smo prikazali tudi center zaščite rok, ki je sestavljen iz treh korakov. Center zaščite rok je primeren za ustvarjanje prilagojenega sistema za nego kože. Primeren je za uporabo v težkih in splošnih industrijskih območjih za zagotavljanje zaščite kože in higiene rok. Je priročen, saj vsebuje vse, kar je potrebno za zaščito rok na enem mestu. Omogoča enostavno vzdrževanje, prav tako pa se površine preprosto očitsti. In kar je zelo pomembno za industrijo, podajalniki so zelo robustni. Vdržlijiv in lahek materal je idealen za industrijo.

Center zaščite rok je sestavljen iz prednamaza, ki kožo zaščiti, industrijskega mila, ki očisti roke in kreme za obnovo kože.

center_zascite_rok_industrija

Oglejte si krajšo foto reportažo iz dogodka.

Hvala vsem, ki ste nas obiskali. Se vidimo na MIS-u zopet čez dve leti. 👋 

Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka...
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.