Storitve

Storitve

Makom Akademija

Strankam nudimo dodano vrednost s svetovanjem o prihranku in učinkoviti rabi čistil. V sklopu Makomove akademije izvedemo izobraževanje na vaši lokaciji, z vašimi sredstvi in pripomočki. V kolikor želite lahko s seboj pripeljemo naše čistilne stroje, pripomočke in sredstva. Termin določite vi.

Načrt čiščenja

Povabite nas na obisk. Na podlagi situacije v vašem objektu vam naredimo načrt, oziroma elaborat čiščenja. Skupaj z vašim čistilnim osebjem se pogovorimo, kako ta načrt tudi uresničevati.

Montaža Makom

Montaža

Poskrbimo, da se vam ni potrebno obremenjevati z montažo podajalnikov in dozirnih naprav, zato jih namesto vas pritrdi naša strokovno usposobljena logistična ekipa.

Servis

Servisni tim vam nudi 100 % podporo pri morebitnih težavah z vašimi stroji znamke Wetrok. Smo pooblaščen serviser za vse stroje, sesalnike in opremo, ki jo najdete v naši ponudbi. Izven garancijskega roka servisiramo tudi druge blagovne znamke, ki so na slovenskem tržišču. Poskrbimo tudi za popravila dozirnih naprav in podajalnikov.

Optimizacija porabe

Ni nujno, da boste z najcenejšim čistilom tudi največ prihranili. Skupaj z vami naredimo načrt o porabi čistilno - higienskih izdelkov na način, ki bo za vas najbolj učinkovit.

Dostava Makom

Dostava

Da lahko pričnete z uporabo izbranih izdelkov čimprej, vam jih naša logistična ekipa, po sprejemu naročila, dostavi v roku dveh delovnih dni – po vsej Sloveniji. Za nakupe nad 70 EUR je dostava BREZPLAČNA.

Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka.
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.