Novica

DOBRODOŠLI NA NOVI SPLETNI STRANI

četrtek, 03 marec 2022
Dobrodošli na novi strani makom.si, kjer bomo poskrbeli, da bo vaša izkušnja čisto preprosta, rezultat z našimi izdelki pa preprosto čist. Čistost pa je bilo tudi vodilo naše prenove strani. Želeli smo, da so linije čim bolj minimalistične, uporabniška izkušnja boljša in enostavnejša, naročila oddana z manj napora. Spletna trgovina je narejena po sistemu one-page-checkout kar omogoča, da je nakup oddan še hitreje.

Pri prenovi strani smo izhajali iz obstoječih izzivov, ki so jih imeli naši uporabniki. Izdelkom smo dodali predlog alternativ. Ta je še posebej uporaben, kadar želite določen izdelek čim hitreje a ga ni na zalogi. Naš predlog alternativ vam bo predlagal ustrezno rešitev, za zamenjavo produkta.

Zaradi velikega nabora obstoječih vsebin, smo le-te prilagodili glede na vaš segment. Tako lahko najdete vse uporabne vsebine, ki so primerne za vas na enem mestu. Tudi blogi so dobili nov, svež izgled, ki vas bo vzpodbudil k branju vsebin. Vsak blog ima dodano kazalo ob strani za lažje iskanje želenih vsebin ter loader na vrhu, ki vam pove, koliko vsebine ste že prebrali in koliko je je še do konca.

Da boste vedeli, kateri produkti so najbolj popularni, smo dodali možnost ocenjevanja izdelkov. Proces je v celoti avtomatiziran in omogoča ocenjevanje izdelkov zgolj kupcem, ki so te izdelke res kupili. Tako bomo poskrbeli, da bodo ocene izdelkov relevantne za vas.

Poleg že dobro poznanega klepeta v živo ima spletna trgovina sedaj možno plačevanje s kreditnimi karticami, paypalom in po prevzemu. Integrirali pa smo tudi poseben vmesnik za pošiljanje sporočil, ki vas bo obveščal o novostih.

makom.si

Vas zanima več o tej temi?
Kontaktirajte nas in si rezervirajte termin sestanka...
*
*
*
S prijavo na e-novice do
10% popusta na prvi nakup.
Bodite prvi obveščeni o naših akcijskih ponudbah, novicah in novostih na trgu. **S prijavo na e-novice podajate soglasje, da se strinjate s pogoji poslovanja, ter da vam lahko družba Makom na vaš posredovani elektronski naslov pošilja različna promocijska sporočila v skladu s politiko zasebnosti podjetja.